Εκρηξη Στα Καλυβια : Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Καλύβια / Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 .

Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου.

Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια. Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί .

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια.

Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και .

Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια. Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να .

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, .

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια.

Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και .

Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια
Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια from cdn.cnngreece.gr
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια.

Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στα καλύβια. Οι μαρτυρίες και τι δείχνουν οι έρευνες. Βαριά τραυματισμένοι είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της οικίας, ο οδηγός του βυτιοφόρου που είχε πάει για την πλήρωση της δεξαμενής και . Aκούστηκαν δυνατές εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των καλυβίων, χωρίς να μπορούν να . Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 . Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωι σε διώροφο σπίτι στα καλύβια. Οι δύο εγκαυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα.

Εκρηξη Στα Καλυβια : Î'νατίναξαν Î'ΤΜ στα Καλύβια / Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς 21 .. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον σκαϊ, η έκρηξη σημειώθηκε σε διώροφο σπίτι επί . Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από την έκρηξη είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε σε σπίτι στα καλύβια αττικής, κατά την διάρκεια εφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου. Στα καλύβια, που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη ,σήμερα το πρωί, στις 8.48, . Επτά άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στα καλύβια θορυκού, ανάμεσά τους δύο παιδιά.οι πληροφορίες έκαναν λόγο για .